[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » TIMP LIBER » Hobby » Jocurile pe computer sunt un hobby al oamenilor de succes
Jocurile pe computer sunt un hobby al oamenilor de succes
pittogeralДата: Miercuri, 10.02.2021, 16:08 | Сообщение # 1
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Se poate argumenta despre influența dăunătoare a jocurilor video pentru o perioadă foarte lungă de timp: stereotipurile sunt prea puternice. Oamenii reacționează diferit la cuvântul „jucător”. Se vede imediat un adolescent tipic american cu un joystick bătut în mână. Alții văd un jucător esports inteligent și fericit cu un cec pentru un premiu impresionant în bani pentru primul loc. Alții încă sunt o persoană modernă de succes, care nu ia o pauză de fum între întâlniri, dar scoate un smartphone și începe să se joace. Toată lumea va avea dreptate. Există cei care depind de jocurile pe computer și sunt cei pentru care aceasta este o alegere deliberată și nimic mai mult decât una dintre modalitățile de a-și petrece timpul liber sau chiar de a obține un venit stabil.
Absolut toate jocurile online sunt un bun mijloc de socializare. Puteți comunica în diferite moduri: trimiteți mesaje, discutați într-un chat, activați comunicarea vocală etc. Există o mulțime de motive pentru a începe o conversație: o discuție despre tactici, tehnici de joc sau orice altceva. Se întâmplă ca oamenii să vrea doar să se cunoască. Uneori, acest lucru are ca rezultat nunți și copii.
 
octocorinДата: Miercuri, 10.02.2021, 17:29 | Сообщение # 2
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Sunt total de acord că jocurile video nu sunt la fel de dăunătoare pe cât cred unii oameni. De fapt, nu există niciun rău din partea lor. Desigur, dacă stați mult timp la monitor, vederea vă poate deteriora. Dar tocmai de aceea toată lumea trebuie să știe când să se oprească.
 
nardannaroДата: Miercuri, 10.02.2021, 19:31 | Сообщение # 3
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Acesta este un subiect destul de vechi. La urma urmei, nu prima generație a discutat-o. Mulți oameni cred că jocurile pe computer sunt dăunătoare. Dar aceasta este doar o altă amăgire. Servesc ca un exemplu clar de respingere a acestui lucru. La urma urmei, mă joc pe acest site https://book-of-ra-free.com/ro/sfaturi de câteva săptămâni la rând. Dar nu-mi pierd capul din asta. Îmi acord un anumit timp pentru asta. Prin urmare, știu să mă controlez.
 
FionaДата: Marţi, 16.02.2021, 17:15 | Сообщение # 4
Группа: Гости

Am fost atras de jocurile video de foarte mult timp. Am jucat foarte mult timp și nu m-a înnebunit deloc. Dimpotrivă, acest hobby mă ajută să mă distrez bine și să nu mă gândesc la nimic rău. Am putut găsi atât de multe jocuri interesante. Urmați linkul https://romaniacazinos.com/free-spins/ și puteți găsi, de asemenea, o mulțime de jocuri interesante.
 
ellen19716Дата: Miercuri, 14.04.2021, 16:17 | Сообщение # 5
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
thank you

Adăugat (14.04.2021, 16:17)
---------------------------------------------
thank you!!!!

 
Forum » TIMP LIBER » Hobby » Jocurile pe computer sunt un hobby al oamenilor de succes
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:
Răspuns nou
Имя:
Текст сообщения:
Toate emoticoane
Опции сообщения:
Код безопасности: