Auditul securității și sănătății în muncă (SSM) GRATUIT - la sediul nostru

Auditul securitatii si sanatatii in munca (SSM) este considerat un instrument esential pentru realizarea obiectivelor angajatorului in domeniul calitatii, securitatii si sanatatii in munca.

Scopul principal al auditului SSM este de a evalua neconformitatile in raport cu reglementarile in vigoare din domeniu si de a concepe actiunile corective necesare in vederea eliminarii acestor neconformitati.

Auditul SSM este o componenta a evaluarii SSM si este necesar in vederea diagnosticarii sistematice a starii de conformitate a sistemului de management a organizatiei, in raport cu prevederile legale in domeniul SSM.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, Compania noastră vă oferă servicii de realizare ale auditului documentației de securitate și sănătate în muncă GRATUIT, cu condiția că va apropiati cu documentatia care o aveti la companie la sediul nostru (Chisinau, str. V.Alecsandri 84, et.2).

Nu aștepta să fii surprins neplăcut de un accident de muncă sau un control al Inspectoratului de Stat al Muncii - apelează la un audit extern GRATUIT.

Denumirea intreprinderii / Наименование предприятия *:
Nume Prenume / Фамилия Имя *:
E-mail / Электронная почта *:
Telefonul de serviciu / Служебный телефон *:
Textul mesajului / Текст сообщения:

 

 

Aboneazăte la noutățile ssmexpert.md și fii primul 

care află despre ofertele și evenimentele noastre! - Clik aici.

 

Distribuie conținutul acestei pagini prietenilor tăi !!!