Acasă » Fişiere » Mesaje / SMS / Felicitari » Mesaje de Dragobete [ Adaugă o intrare nouă ]

****
24.02.2012, 22:00

♥ O zi poate incepe fara sa-ti trimit un sms, insa ziua nu poate incepe fara sa ma gandesc la tine. Uite, tocmai m-am gandit!

♥ Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt

♥ Te iubesc cu pasiune si iti fac un juramant ca esti singura fiinta ce-o iubesc pe-acest pamant!

♥ 8 litere, 2 cuvinte, 1 singur inteles: Te Iubesc!

♥ Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

♪ La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

♪ Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

♥ Eu sunt o fereastra deschisa pentru zborul visurilor noastre, te iubesc pina la cer si-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim si tu ma stii, ma ai, ma vrei, iar eu, eu te pivesc si nu-mi ajunge, te tin si nu ma satur, te am si te mai vreau!

♥ De ziua noastra iti doresc sa ma iubesti asa cum m-ai iubit si pana acum. Eu te voi iubi mereu pe zi ce trece mai mult…

♥ Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au o singura aripa? De ce este nevoie sa se imbratiseze? Ca sa poata zbura…sper ca tu iti vei gasi ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna!

♥ Iubeste-ma pentru mine si nu pentru ceea ce nu o sa fiu niciodata, pentru ca ceea ce ai este ceea ce vezi si eu nu pot fi altcineva decat ceea ce sunt. Iubeste-ma pe mine si ti-ai dori sa fiu

♥ Si ingerii sunt gelosi pe mine ca dorm si te visez pe tine

♥ Nu poti sa te indoiesti de lumina soarelui. Chiar daca, fiind prea multa, arde si calcineaza. Fi-mi raza si zambet, esti toata lumina mea

♥ Ce ar fi frumusetea fara inteligenta, bogatia fara iubire, viata mea fara tine?


Categorie: Mesaje de Dragobete | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 957 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar