Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Servicii [ Adaugă o intrare nouă ]

Salon de frumusete
20.11.2011, 10:12

Probleme, ore suplimentare la serviciu, stres... Ingrijirea personala ramane adesea pe planul doi. Ocazie buna pentru saloanele de frumusete care s-au gandit sa le ofere clientelor cu venituri peste medie un tratament special, care dureaza  intre doua si trei ore.

Tratamentul incepe cu un peeling corporal cu sare de mare (pentru indepartarea celulelor de piele moarte), continua cu o baie relaxanta cu  alge si se finalizeaza cu un masaj cu o crema revitalizanta. 

Inca din primul an de activitate, astfel de saloane inregistreaza o cifra de afaceri de mai multe sute de mii de euro. Succesul lor se bazeaza pe mai multe elemente: dotarea tehnica exceptionala, metodele de tratament si produsele utilizate, adaptate fiecarei cliente in parte... Dar principalul factor de succes se pare ca este atmosfera generala, plina de atentie si profesionalism, in care clienta se sim te ca o printesa rasfatata.

Numele generic al acestor saloane de frumusete este Day Spa. Ultimele estimari ale ale Asociatiei Internationale Spa arata ca in lume functioneaza cca 4.400 de astfel de centre, majoritatea gasindu-se in centrele comerciale ale metropolelor. In S.U.A., industria Spa atinge o cifra de afaceri anuala de circa 3,7 miliarde $, cifra care are tendinta sa se dubleze. Numarul de saloane a crescut si el in 2003 cu 20%, iar clientela - cu aproape 60%.

 

Categorie: Servicii | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 617 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar