Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Producere [ Adaugă o intrare nouă ]

Genti de laptop pentru doamne
14.11.2011, 00:03

 

Piata electronicelor a crescut foarte mult in Moldova in ultimii ani, poate datorita metodelor usoare de creditare si dorintei populatiei de a avea intotdeauna ce e nou. Astfel piata a inregistrat anual cresteti de doua cifre.

Vanzarile de laptop-uri (notebook-uri) a crescut mult mai rapid decat piata, in acest moment existant vanzari asemanatoare intre segmentul de laptop-uri si cel de desktop-uri, cu estimarile ca in anii urmatori laptop-urile vor domina piata in materie de vanzari.

bag

 Acum sa revenim la titlul articolului. Foarte multe doamne si domnisoare au laptop-uri sau doresc sa achizitioneze un viitorul apropiat unul. Fie ca sunt femei de cariera sau doar persoane carora le place sa fie mobile, fie ca circula cu masina personala sau cu mijlocul de transport in comun, oricand trebuie sa se asorteze. Si cum piata gentilor de laptop se rezuma la genti negre, este o foarte buna oportunitate de afacere de a creea genti de laptop pentru femei. Viu colorate sau elegante, care sa semene cu o geanta normala sau sa fie o combinatie intre o geanta normala si una de laptop pentru a fi cat mai utila. Idei pot fi multe, din ce am vazut eu pe piata exista doar cateva modele si majoritatea se adreseaza segmentului de lux. Investitia intr-o astfel de afacere la inceput nu trebuie sa fie foarte mare. Puteti alege sa vindeti produsele exclusiv online pentru a minimaliza costurile sau puteti sa va deschideti un mic magazin propriu in care sa expuneti produsele.

Daca aveti o capacitate de productie mare, puteti incheia parteneriate cu marile lanturi de magazine de electronice si electrocasnice pentru a putea 

Categorie: Producere | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 728 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar