Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Producere [ Adaugă o intrare nouă ]

Confecționarea lumînărilor
13.11.2011, 23:21

 

Aprinderea unei lumanari este un moment ceremonial, la indemana tuturor, prin care oricine regaseste liniste, frumusete si revelatie.

 

Cum de mai exista lumanari? S-au inventat becurile fluorescente si de curand au aparut si cele cu LED-uri. Dar nu vor inlocui valoarea de simbol a flacarii cu o anumita semnificatie... a lumanarii pe care fiecare dintre noi o aprinde.

De la nastere si botez, pana la cununia religioasa, de la evenimente fericite (Paste, Craciun, onomastica), pana la momente de relaxare, omul aduce in existenta sa lumina si aroma lumanarilor.

Lumanarile au fost folosite in ceremonii si ritualuri spirituale inca din cele mai vechi timpuri in toate culturile popoarelor. Ele combina energia sacra a focului cu vibratia culorilor si cu forta gandului care dedica ritualul aprinderii focului pentru un scop anume.

Alegerea culorii unei lumanari si a zilei specifice imprima o vibratie specifica acestui ritual. Lumanarile insotesc toate sarbatorile spirituale importante, toate ceremoniile religioase, toate momentele festive din viata unui om.

- Lumanari de nunta sau de botez - sunt folosite cu scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou nascut.

- Lumanari aniversare plasate pe tort - au scopul de a celebra varsta implinita, dar si de a lumina anul care vine pentru sarbatorit.

- Lumanari pentru brad, de altadata, s-au inlocuit cu instalatiile de pom, dar care imita de fapt tot lumina sacra a unei lumanari.

- Lumanari pentru aromoterapie si relaxare.

Spre exemplu, a prindeti lumanari verzi pentru succes la bani, progres, prosperitate, armonie in casa, innoiri si initiative, schimbari pozitive.

Categorie: Producere | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 774 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0
1 Murzac • 19:50, 13.11.2012 [Intrare]
Buna ideea!!!
avatar