Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Alte idei de afaceri [ Adaugă o intrare nouă ]

Materiale audio subliminale
08.04.2012, 18:41

 
 
Descriere: Acest produs se bazeaza pe idee dovedita stiintific care spune ca percepem mesaje la nivel inconstient care ne influenteaza modul de a gandi, starile pe care le avem in viata de zi cu zi. Pe aceasta idee se bazeaza si mesajele motivationale, care repetate suficient ajung sa influenteze mediul fizic si fiindca privim lucrurile dintr-o anumita perspectiva sa avem rezultate pozitive intr-un anumit domeniu. Aceste materiale audio se asculta la casti in timpul somnului, cand se considera ca inconstientul lucreaza cel mai bine. Materialele de acest gen pot fi pe casete sau cd-uri audio, iar temele subliminale pot fi diverse, si anume: renuntarea la fumat, cum sa ai mai mult succes in afaceri, cum sa ai mai multa incredere, cum sa creezi relatii mai usor, cum sa ai  success in dragoste etc.
        Afacerea pe care o propun este realizarea si comercializarea de materiale audio subliminale. Producerea acestor materiale poate fi realizata intr-un studio unde contra unui tarif/ora sa se inregistreze materialele, insa daca dispuneti de resurse financiare reduse si doriti un mediu privat unde sa nu fiti presat de  timp, puteti realiza un studio artizanal intr-o camera din locuinta dumneavoastra. Realizarea unui asemenea studio prespune izolarea fonica a camerei, lucra care se poate face in diferite modalitati.
Resurse necesare: - cheltuieli legate de inchirierea unui studio sau amenajarea unei camere in scop de a deveni un studio artizanal
-         documentare in ceea ce priveste realizarea unui astfel de produs
-         compunerea textului care va fi inregistrat
-         cheltuieli legate de achizitia casetelor/cd-urilor
-         promovare
Avantaje: - este o activitate care necesita costuri mici de realizare
                 -  pe piata romaneasca sunt putine produse de acest gen
                 -  mereu o sa exista in randul oamenilor dorinta de a-si imbunatati viata
Dezavantaje: - pot aparea dificultati de inregistrare in cazul unei izolari fonice deficitare
Concluzii: Astfel de produse sunt la mare trecere in alte tari, la noi acest tip de produs ,daca ar fi promovat suficient, ar putea avea mare succes in randul oamenilor doritori sa-si imbunatateasca viata. Modul usor de realizare si investitia relativ mica, fac din aceasta activitate o afacere care merita incercata.
 

 

 

 

 

 

 


 

Categorie: Alte idei de afaceri | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 834 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar