Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Alte idei de afaceri [ Adaugă o intrare nouă ]

Inchiriere de echipamente fitness
08.04.2012, 18:53


 
 
Descriere: Preturile aparatelor profesioniste de fitness sunt foarte ridicate, abonamentele la sala sunt si ele mari, plus ca nu avem in fiecare zi timpul necesar sa facem traseul locuinta-sala. Serviciul pe care il prezint consta in oferirea spre inchiriere si montajul la locuinta clientului a aparatelor fitness. Astfel oricine poate avea acces la aparate profesioniste de fitness in propria locuinta. Exista multe tipuri de echipamente care pot fi inchiriate de la gantere de o mana si banchete pentru abdomene pana la benzi de alergare si multifunctionale pentru toate grupele de muschi.
 Pretul de inchiriere se va stabili astfel incat sa existe o rentabilitate care sa favorizeze inchirierea in locul achizitiei.
Resurse necesare: - cheltuieli cu achizitia aparatelor (aceste aparate pot fi achizitionate si in regim second-hand cu conditia sa fie rectificate posibilele defectiuni pentru evitarea accidentelor).
                            - mediu online de promovare a serviciului
                            - cunostinte minime de montaj si disponibilitate de deplasare la domiciliul clientului
Avantaje: - este o activitate care produce venituri pasive
- nu sunt necesare cunostinte tehnice avansate
- aparatele de fitness au durata mare de viata (sunt necesare doar mici revizii tehnice pentru depistarea si corectarea posibilelor defectiuni)
- necesitatea detinerii unui spatiu de depozitare
- detinerea unui automobil pentru asigurarea transportului
Dezavantaje: - fiind un serviciu de inchiriere trebuie sa existe o garantie care sa asigure eventualele neintelegeri/probleme.                   
Concluzii: Un astfel de serviciu se poate dovedi foarte util multor persoane, avand preturi mai accesibile ca achizitia aparatelor sau abonamentul la sala si posibilitatea de a face miscare in confortul propriei locuinte.
 

 

 

 

 

 

 

 


 

Categorie: Alte idei de afaceri | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 829 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar