Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Alte idei de afaceri [ Adaugă o intrare nouă ]

Idei de afaceri: Organizator de petreceri si evenimente
14.04.2012, 21:07


Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri, organizator de petreceri

Costuri pentru inceputul afacerii: 2.000€ – 10.000€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: da.

Daca va place sa organizati si sa gazduiti petreceri, evenimente speciale, atunci puteti sa puneti bazele unei afaceri in acest domeniu. Un bun organizator trebuie sa dispuna de urmatoarele abilitati: orientare spre detalii, creativitate si bineinteles abilitati de comunicare.

In functie de preferinte, va puteti concentra pe un anumit tip de eveniment: nunti, aniversari, petreceri de copii etc. Indatoririle unui organizator pot include crearea si trimiterea invitatiilor, selectarea locatiei pentru eveniment, alegerea decoratiunilor, selectarea firmei de catering, alegerea meniului si urmarirea tuturor aspectelor unui eveniment pentru ca acesta sa devina unul reusit.

Pentru a reusii in acest domeniu trebuie sa va formati o echipa de oameni pe care sa va puteti baza iar cand acest lucru se intampla, reusita afacerii dumneavoastra este garantata.

 

 

 

 

 

 

 


 

Categorie: Alte idei de afaceri | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 863 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar