Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Alte idei de afaceri [ Adaugă o intrare nouă ]

Farmacie mobilă
08.04.2012, 18:41

 
 
Descriere: Aceasta idee se bazeaza pe faptul ca exista multe sate care nu au acces la farmacii sau pe faptul ca in multe orase nu exista farmacii non-stop. Afacerea presupune detinerea unei masini special amenajate pentru depozitarea si pastrarea medicamentelor in conditii optime. La noi in tara a mai fost o initiativa de realizare a unui asemenea serviciu, insa nu a reusit sa obtina autorizatie pe motivul ca unele medicamente au nevoie de conditii speciale de pastrare. Pana la urma totul depinde cat de mult si de eficient stiti sa investiti in amenajarea masinii. Desi demersul de obtinere a autorizatiei poate fi greoi, atata timp cat indepliniti toate conditiile de depozitare si pastrare este greu de crezut ca nu o sa obtineti  autorizatie. O astfel de activitate se poate face la satete mici de pe langa orase sau chiar la orasele mici in timpul noptii.
Resurse necesare: - cheltuieli legate de achizitia masinii si amenajarea acestei conform standardelor de pastrare si depozitare a medicamentelor
-         obtinerea autorizatiei de realizare a unei asemenea activitati
-         este nevoie de cel putin o persoana calificata
Avantaje: - este o activitate atat de utila, care din pacate la noi inca nu se realizeaza
                 - activitatea este relativ simplu de realizat
                 - ar fi un serviciu foarte cautat
Dezavantaje: - costuri mari legate de amenajarea masinii
                       - dificultati in obtinerea autorizatiei de functionare
Concluzii: Un astfel de serviciu ar fi la mare cautare si s-ar putea extinde usor, cine alege sa investeasca intr-o asemenea afacere si reuseste sa treaca de partea de autorizare are numai de castigat.
 

 

 

 

 

 

 


 

Categorie: Alte idei de afaceri | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 768 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar