Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Alte idei de afaceri [ Adaugă o intrare nouă ]

4 idei de afaceri mici pe care le poti face de acasa
14.04.2012, 21:02


4 idei de afaceri mici pe care le poti face de acasaInainte sa-ti prezint cele 4 idei de afaceri mici am cateva intrebari pentru tine, la care este necesar sa-ti raspunzi.

Te-ai saturat de programul de munca de la 8 la 17? Esti satul de prea multe ore petrecute in masina? Vrei sa nu mai primesti ordine de la altii si sa incepi pe cont propriu?

Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus, poate e timpul sa te imbarci intr-o afacere a ta pe care sa o faci de acasa. Inatinte sa te entuiziasmezi prea tare, amisteste-ti ca desi esti acasa vei munci serios pentru afacerea ta. Dar vei face ceea ce iti place. Pentru a te inispira, am creat o lista de cateva businessuri pe care le poti face de acasa. Citeste in continuare sa vezi despre ce e vorba.

Asistent Virtual

Daca ai un computer legat la internet, bune abilitati administrative si un interes serios de a servi clienti, aceasta afacere ti se potriveste. Ca specialitate relativ noua, asistentul virtual face totul de la construirea de baze de date si gestionarea programelor pana la aranjamente de calatorii si editarea de newsletter-uri. A stii cu exactitate unde se afla fiecare lucru este deja un cadou. Oamenii care s-au nascut cu astfel de abilitati pot profita de pe urma acestui talent, mai exact pot lucra pentru cei care nu au acest talent. Exista echipe de oameni care merg la domilciliul clientului si creeaza ordine din haos.

Acest tip de afacere a inceput in SUA ca fiind combinat cu unul de curatenie. In Romania este la inceput de drum.

Scriitor tehnic

Acum mai mult ca niciodata oamenii au nevoie de concepte tehnice care sa-i ajute. Scriitorii tehnici vor fi comunicatorii viitorului. Sfatul nostru pentru cei care vor sa devina scriitori tehnici este sa aiba parte de cat mai multa experienta inainte sa inceapa. Acest lucru este necesar pentru o adaptabilitate rapida si o usurinta in schimbarea mecanismele de lucru. La fel ca oricare alta munca prestata de acasa va trebui sa combati mereu izolarea si sa fii capabil sa lucrezi fara prea multa ghidare. Cu un management al timpului bun, iti pot ramane si mai mult  30 de ore pe saptamana in care sa te ocupi si de celelalte laturi ale vietii tale.

Consultant in calculatoare

Cunoasterea trucurilor pentru a face un PC sa functioneze optim este o abilitate ce poate fi usor rasplatita financiar. O astfel de afacere iti poate aduce clienti. Metoda de publiciate cel mai des intalnita este cea prin viu grai de la un client multumit la altul. Exista oameni care au dezvoltat o astfel de afacere fara sa apeleze la publicitate in avans. Socializarea iti poate aduce multi clienti. Daca faci parte din mai multe cluburi, lasa-ti cartea de vizita si vei beneficia de numerosi clienti. Exista deja persoane care isi pun anunturi doar pentru instalarea unui sitem de operare, gen windows. Unii din acestia si-au realizat si un website prin intermediul caruia sa-si promoveze afacerea.

Antrenor de dezvoltare antreprenoriala / Coach

Coachii sunt imputerniciti cu abilitatea de a ajuta oamenii sa stabileasca si sa atinga obiectivele. Ei creeaza impulsul si ofera instrumente, suport si o structura necesasra succesului. Ei au credit si atunci cand o echipa sportiva are succes si castiga un meci. Coachingul nu e doar pentru echipe. Exista si posibilitatea de a face coaching individual.

Acesta afacere se poate practica si prin intermediul telefonului si al internetului.

 

 

 

 

 

 

 


 

Categorie: Alte idei de afaceri | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 1131 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar