Acasă » Fişiere » IDEI DE AFACERI » Afaceri pe internet [ Adaugă o intrare nouă ]

Florărie online
13.11.2011, 23:53

 

Aceasta afacere se dezvolta tot mai mult pentru ca oamenii prefera sa isi trimita flori decat sa mearga personal la florarie.

panou solar

E mai simplu si necesita mai putin timp. Daca aveti deja o florarie puteti sa extindeti afacerea si sa intrati si in domeniul on-line, care sunt sigur ca va va ridica substantial cifra de afaceri, precum si profiturile. Pentru a demara o astfel de afacere ve-ti avea nevoie de un capital in jur de 20 - 25.000 euro (pentru a lansa situl si pentru masini / scutere care sa livreze florile, mic spatiu de depozitare al florilor). Alaturi de livrarea si comercializarea florilor, puteti trimite, bineinteles contra cost, cutii de bomboane, felicitari etc. Sezonul are mai multe perioade in care se vand foarte multe flori: inceperea scolii, 14 februarie, 1-8 martie, Craciun, etc. Perioada "moarta" este constituita din lunile de vara unde foarte multi sunt plecati in concedii. Daca veti reusi sa convingeti diferite companii sa va fie clienti veti avea numai de castigat. Acestea va vor creste substantial cifra de afaceri datorita faptului ca acestea, deobicei, trimit tuturor clientilor si colaboratorilor importanti buchete de flori. Totusi inca nu ne putem compara la acest serviciu cu tarile occidentale, pentru ca afacerea are cateva puncte slabe care speram sa se remedieze in viitorul cat mai apropiat: plata prin card pe internet este redusa si alt punct slab va fi ca acest tip de afacere poate fi profitabil doar in orasele mari ale tarii.

Categorie: Afaceri pe internet | Adăugat de: IonDarii
Vizualizări: 647 | Descărcări: 0 | Comentarii: 1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0
1 Ioan • 15:17, 26.06.2012 [Intrare]
Cauti cu disperare solutii de rezolvare si de imbunatatire a situatiei tale financiare? Una din solutiile posibile este sa-ti faci propria afacere online la domiciliu!
Detalii si ghiduri GRATUITE PE http://www.aloesib.ro
avatar